woensdag 11 december 2013

| uitslag giveaway |

Eerst en vooral dikke merci voor de talrijke reacties, ik wou dat ik ieder van jullie een cadeautje kon sturen. Jammer genoeg laat mijn portemonnee dit niet toe, maar u kent ongetwijfeld de uitspraak over 'deelnemen' en 'winnen' en welk van de twee belangrijker is. Ik hoop dat het een troost mag zijn …
En blijf vooral volgen - hopelijk met plezier - want bij 100 volgers staat er opnieuw een giveaway op het blogprogramma, en voor die volgende hoeft u zelf niet creatief te zijn, maar krijgt u een afgewerkt maaksel van mij.

Bovendien zit | billiepop | nu ook op facebook, en ook daar wordt er bij 100 vind-ik-leuks van geef-eens-weg gedaan. We zitten tenslotte aan het begin van de kerstperiode en Kerst betekent, naast vrede op aarde voor alle mensen van goede wil, toch ook cadeautjes uitdelen. Kortom: er komen nog kansen om iets te winnen, ha. Pas op: naast geschenken worden op facebook ook tips uitgedeeld. Gratis en voor niks. Voor sommigen onder jullie misschien oud nieuws, voor anderen misschien handig. Hoop ik.

Aangezien ik nooit echt les heb gevolgd wordt er regelmatig al eens gevloekt, getornd, opnieuw gedaan enz. enz. En zo nu en dan komt er dan al eens een handige oplossing uit de bus, al dan niet per ongeluk. Die handige oplossingen deel ik graag met jullie, want wie weet heb jij ook nooit les gevolgd en ben je er iets mee. Maar zoals gezegd, deze tips zijn uit eigen ervaring ontsproten en komen 99% zeker ook niet overeen met de regels van de naaikunst, dus vul of vecht ze gerust aan, geneer u niet, ik kan daar tegen.

Maar genoeg gezeverd, over naar de orde van de dag nu: de winnaar van de giveaway.
De onschuldige hand … die was ziek. Serieus ziek, ocharme. (Mijn moederhart is menig keer gebroken de afgelopen dagen, auwtsch.)
Na een stevige dut en uuuren verwennerij in de armen van ondergetekende had billiepop even een helder en goed moment. Dus ik dacht - onder het motto 'leid het arm dutske eens af met iets anders dan een boek of Uki' - dat ze het wel eens fijn kon vinden om met haar handjes in een mandje met papiertjes te graaien. En vond ze het effectief een welgekomen afleiding? Kijkt u maar even mee:
Inderdaad: over naar plan B.
En plan B moest ik ter plaatse verzinnen: ik plukte lukraak een papiertje uit de zetel. Zo simpel kan het dus zijn. 

En de winnaar - die door heel dit epistel al lang genoeg heeft moeten wachten - is:Proficiat, Jozefien! 

Stuur je je adres naar billiepop.post@gmail.com en dan krijg je het pakketje weldra in de bus!

| billiepop |

9 opmerkingen:

 1. Ooooooh, arme Billiepop!! Maar het leverde wel een héél grappige foto-reeks op!! Sorry!! Maar ik moest wel goe lachen met uw tekstballonnekes zenne :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan, ook al vond Billiepop het wat minder ! Hopelijk is je kleine pruts weer vlug beter. Proficiat aan Jozefien !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat aan Jozefien en veel beterschap aan Billiepop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ocharme! Maar ik ben natuurlijk wel heel blij dat ik zo getrokken werd :-). Ik stuur je meteen een mailtje, merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jis! Pakketje ontvangen, mét nog een extra verrassing erbij. Dikke dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest, laat je vooral gaan en laat gerust een reactie achter!