woensdag 4 december 2013

| 60-volgers-giveaway |

Hop: we zaten dan ineens aan 60 volgers bij Bloglovin en Google samen. Hoe schoon toch!

Zo'n rond getal, ik heb dat graag. Dat, en het feit dat ik het zelf zo fijn vind om aan de giveaways (jaja, we hadden eens opgezocht wat de juiste spelling van giveaway eigenlijk is - een kleine afwijking van de 'taalkundige' in mij, dus bij deze weten ik én jullie dat voor eens en voor altijd) van anderen deel te nemen, deed ik eindelijk zelf ook eens van geef-eens-iets-weg.

Ik moet wel toegeven dat ik iets creatiever had kunnen zijn in het bedenken van mijn weggevers, maar het overviel me een beetje en ik vond gewoon dat ik dit nù moest doen, dus voilà.

De stempels en andere frutsels die sinds een tijdje in de Hema liggen halen het kind in mij volledig terug naar boven. Het voelt een beetje zoals vroeger, toen ik als kind het liefst van al in de krantenwinkel bij ons om de hoek vertoefde, omdat ze daar zoveel gommekes met een geurtje, pennendoosjes met een motiefke, notitieblokjes in een schoon vormke en nog zo. veel. meer. hadden. Uuuren kon ik daar rondlopen in dat piepklein winkeltje, om dan uiteindelijk zonder iets buiten te gaan omdat er té veel moois was en ik niet kon kiezen. Memories.
Om maar te zeggen: dat gevoel heb ik dus ook vaak in de Hema. Met dat verschil dat ik zelden de Hema zal buitenstappen zonder iets te kopen. We hebben bijgeleerd in de loop der jaren, ja.

Ik laat de creativiteit dus aan u over: laat u volledig gaan in de washi tape, stempels, stickers en stof.
Felroze - om niet te zeggen fluo - en felblauw gestreepte washi tape, felgekleurde en goudkleurige stickers (idee: nonkel Staf krijgt dit jaar met Kerst een gouden sticker op zijn gilet als hij erin slaagt geen flauwe moppen te vertellen, idem voor tante José als die haar gebit kan binnenhouden bij het eten van de kalkoen), twee stempels met een min of meer geometrisch motiefje, alles van de Hema, en dan nog een metertje stof van Petit Pan. Daar kan een mens al eens iets mee verzinnen, toch?

(De twee kringloopschatten in de vorm van een eend en een beer blijven wel hier, billiepop zou het me nooit vergeven, snorry.)Wat staat u te doen om kans te maken op dit kleine pretpakket?
Eerst en vooral volger zijn of worden van | billiepop |. Laat hieronder een reactie achter en vertel me of jij ook zo'n winkel hebt waar je écht nooit met lege handen naar buiten gaat (Ikea telt niet mee, het spijt me, want ik moet de eerste mens nog tegenkomen die al eens zonder iets gekocht te hebben van onze Zweedse Vriend terugkwam). Zij die een blog of een pagina op Facebook hebben en daar verwijzen naar deze giveaway gaan twee keer in het namenpotje. Dit alles voor woensdag 11 december, want dan wordt de winnaar getrokken door de onschuldige hand - of als die geen zin heeft door een iets minder onschuldige.

En ondertussen heb ik mijn stempelset al uitgepakt en getest (getest als in: op een kledingstuk dat te klein is en enkel geschikt was om uw kind mee naar de kribbe te laten gaan en dus vol te smodderen maar waar ge het in't weekend nooit zou durven insteken wegens 'mottig', zoals daar bijvoorbeeld zijn: lila jeansbroeken). In navolging van vele voorgangers bestempelde ik in de zomer al meerdere leggings met een leuk motiefje om zo in een wip een gepimpt exemplaar te bekomen. Het toeval wil dat deze stempelset zich daar ook meer dan uitstekend toe leent, kijk maar:


Menig winterlegging zal dus volgen de komende weken.

En loop dan nu al maar naar de Banier of de Ava om u daar een potje textielverf en een sponsje aan te schaffen zodat je meteen kan beginnen als je de giveaway wint!

Toi toi toi.

| billiepop |

62 opmerkingen:

 1. graag doe ik mee .De Veritas dat is voor mij z `ne winkel.
  Ik kom daar wekelijks (muziekschool is daar achter de hoek) en ja ik heb daar altijd wel iets mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een Hema-verslaving, helaas... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Hema, Veritas, Stoffenkamer,...
  En ook de banier en de Ava zijn gevaarlijk vooral als de kids mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Mijn -ikkomnooitbuitenzonderiets- winkel is de kringloopwinkel... Verslaveeend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In welke winkel ik mij niet kan inhouden? Een stoffenwinkel tout court eigenlijk. Als ik niets nodig heb en gewoon eens 'ga kijken', heb ik gegarandeerd iets mee. Super voor het happygevoel, iets minder voor de intussen overvolle stoffenkast :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk zijn dat alle winkels bij mij.....ja, echt waar!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fan en koopverslaafd in Veritas,Hema, Action, .....
  Ben je net gaan volgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de Hema, veritas, stoffenwinkels, T2,... en ik zou heel graag eens naar nen tiger winkel gaan.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij is dat dankzij mij dat je ineens aan 60 volgers zit :-)) Geen idee waarom het zo lang duurde voor ik jouw blog ontdekte!
  Als ik in Nederland ben en er is een Flying Tiger, jaaaaa…. Dàt is dan de hemel op aarde, echt waar! Niks in die winkel is veilig als ik er ben. En verder: de Hema en élke stoffenwinkel.
  Ik plaats een link op mijn blog, en dan duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dat geval: bedankt! :)
   Ja, die Flying Tiger, ik.wil.daar.ZO.hard.eens.naartoe!
   Ik heb zowaar de bestemming van ons volgende weekendje-weg op de aanwezigheid van een Flying Tiger afgestemd: Arnhem, here we come!

   Verwijderen
 10. Super leuk pakketje ;-)
  Ik doe graag mee... (ik mag gewoon nooit in eender welke winkel komen, altijd iets mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, hier ook zo'n HEMA- en IKEA-verslaving. Een fantastische winkel waar ik ook nooit, maar dan ook nooit met lege handen vertrek is Hexagoon in Leuven. De hemel op aarde!
  Ik volg je al even met genoegen en plaats meteen een link op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, de Hexagoon, ik snap het volledig. Daar heb ik het probleem dat ik net zoals vroeger écht niet kan kiezen en dan uit pure 'overload' niks kan kopen …

   Verwijderen
 12. Bij welke winkel zou ik beginnen: Kruidvat, wibra, zeeman, action en helaas ook veritas. Ik kom altijd terug met een 'gat in mijne portemonné'. Linkje wordt geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Textielstempelen staat hier ook al een tijdje op de to do-lijst, het wordt tijd om daar eens werk van te maken. En ik heb hetzelfde "probleem" in de Hema...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. de hema kan ik niet weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De stoffenwinkel in Hoogboom is een winkel waar ik nooit, never, jamais zonder iets buiten kom! En omdat we dan toch zo eerlijk bezig zijn... snoepgat zijnde kom ik ook geen snoepwinkeltje buiten zonder een bolleke in mijne mond :) Chance dat ik met de stofkes van de voorgaande winkel rokskes kan maken waar dat snoepgat dan toch nog wat deftig inpast!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Voor mij is het de Hexagoon in Leuven. Al sinds mijn studententijd ben ik er aan de winkel en de uitbaatster verslaafd...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Count me in! Ik volg via bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 18. maar 1 zo'n winkel ? Ik kan niet kiezen ... Stoffenwinkel moens, de lucas, den ava, zahia ( ook al is die pokkeduur, toch koop ik er altijd wel iets ... ) , de kringwinkel...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben ook één van die vrouwen die in zo goed als elke winkel met iets (wat ze zeker niet nodig heeft) buiten komt ... om dan thuis te komen en te merken dat ik wat ik echt nodig had, niet mee had ...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Welke winkel niet? Hema, Veritas, zeeman en stoffenwinkels zijn nooit veilig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hier ook een hema addict. Maar de Action is ook een gevaarlijke voor mij,...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Teveel om op te noemen...kringwinkel, Action, Hema, Ikea...en natuurlijk ook Veritas :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. mooi pakketje! heb zo wel meerdere winkels hoor, maar vooral de kringloopwinkel, AVA, hema, action, stoffenwinkels, veritas....maar ik ben er al wel in geslaagd om uit den Ikea te komen met lege handen!
  zal nog een linkje zetten op mijn blog trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, ik vind dat uw Ikea-stunt een pluim verdient, want is echt straf! ;-)

   Verwijderen
 24. Ik doe graag mee en de winkel die voor mij is Living Lounge in de Parijsstraat in Leuven. Ai ai als ik daar binnen ga!
  Verder ben ik al een uur aan het proberen om een link te zetten op mijn blog. Dat doe ik via gadget, afbeelding toevoegen en dan de url plakken maar hij doet het niet. Helllep! Maar ik blijf proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. de winkel die voor mij onveilig is moest dat zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sorry, ik nog eens. Het is gelukt!!!!! Joepie

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hexagoon in Leuven, daar ga ik nooit met lege handen naar buiten :-)
  Ik doe graag mee! Op mijn blog is het al bijna 3 jaar stil... dus een linkje kan ik niet plaatsen, maar ik ben wel al volger.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ja! Ik doe zéér graag mee! Welke winkels zijn gevaarlijk voor mij? Sowieso Hema, Action, Veritas, maar ook "De kinderdroom" in Merksem, Think Twice, kringloopcentra en den Banier..
  En dan het online-gevaar: De kleine zebra, Papiermier,...
  Ook leuk, maar steeds gevaarlijk voor den portemonnee: stockverkopen bij bv. Atelier Assemblé.

  Natuurlijk maak ik graag reclame voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mah jong, 'De kinderdroom' is effectief een klein paradijsje. Ben daar vorige week nog met een geweldig kitscherig spiegeltje en fotokader buitengestapt! (Gij woont dan precies echt wel dicht bij mij als gij die winkel ook kent!)
   En ja hoor bij Atelier Assemblé probeer ik het bij de stoffen te houden … 't is ne moeilijke wel :-)

   Verwijderen
  2. Woon in Essen en geef les in Sint-Job-in't Goor. Dus redelijk dichtbij ja!

   Verwijderen
 29. De Banier is voor mij zo'n winkel. Toen ik op kot zat in Antwerpen ging ik er jarenlang elke week naartoe. Nu kom ik er minder vaak, maar een van de laatste keren vroeg de verkoopster mij of ik niet aan kinderen ging beginnen (ik kocht flockfolie en vertelde dat het was om babykleertjes te pimpen, als kraamcadeautje). Dan is het toch al ver gekomen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een geweldig pakketje, ik waag graag een kans.
  Ben net volger geworden en zal een linkje op ons blogje plaatsen...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. De Hema... ben er vandaag nog geweest wou stempel kopen met die sterretjes... niet gekocht omdat ik dacht dat het geen sterretjes waren maar wel dus... zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, het zijn sterretjes, maar ze zijn niet allemaal even groot … :)

   Verwijderen
 32. Ik volg je vanaf nu!
  Lila

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mijn winkels: stunt (mega veel fournituren), kringloopwinkel, veritas, banier, pippoos, stoffen moens,...
  Ooohhh het zijn er veel :)
  Ik doe zeker mee met je giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. er zijn veel winkels waar ik zeker altijd iets koop. En zelfs in de Colruyt of Delhaize zoek ik achter een leuk extraatje, een boek, kaarsen, keukenbenodigdheden...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik moet dan gaan voor Action als winkel waar ik altijd met iets buitenkom, meestal wel met meer dan 'iets', hehe.
  Ik leerde je blog kennen via de link op die van Liesellove en volg je ook vanaf nu! Ik zet ook een link op mijn blog:
  woohoobydavina.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Een winkel waar ik altijd iets mee naar buiten neem... Te veel om op te noemen, vrees ik: Action (sowieso!), Hema, Kruidvat, Zeeman, Boekenvoordeel ... Sinds ik mij creatief bezighoud met naaien en haken, zijn die winkels niet meer veilig voor mij! :-)
  Ik volg je via bloglovin en heb ook op mijn blog een linkje gezet in de rechterbovenhoek.

  Bij mij loopt ook nog steeds een stoffengiveaway!

  Veel liefs

  Skunkamamsie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jap, de Zeeman is ook een topper: al-tijd prijs :).
   Ik ga meteen even kijken naar jouw giveaway!

   Verwijderen
 38. Ik heb dat met Miss Daisy. Een stoffenwinkel in Morstel! Ik ga er vaak binnen maar kom nooit met lege handen buiten... Ik vind je give away wel heel genereus eigenlijk? Nog nooit kocht ik 1 meteen Petit Pan voor mezelf je jij schenk het gewoon weg!!! Ik zet ook een linkje op mijn blog. M

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De naam Miss Daisy valt dikwijls de laatste tijd, hoog tijd dat ik eens naar Mortsel bol!
   Die Petit Pan ligt hier al zo lang in mijn kast en ik heb nog geen geschikt project gevonden om hem te gebruiken, vandaar de generositeit ... (en heb ik meteen weer een 'reden' om een metertje van iets anders bij te kopen ;)

   Verwijderen
 39. Voila, je GA staat op de nlog. Misschien moet je wel ergens vermelden dat de wedstrijd voor BE is als je niet over de hele wereld wil versturen? Wan ik vermoed dat je via mijn blog wel eens wat buitenlanders over de vloer kan krijgen... M

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Kan ik nog meedoen voor dit supersetje?
  Jammergenoeg kan ik geen enkele winkel binnenlopen zonder iets te kopen... dus blijf ik veilig binnen achter de computer/naaimachine... (alhoewel, veilig?!?)
  x-je

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ik doe ook graag nog mee aan dit leuke weggevertje ;-)

  hmm… ik ga niet vaak naar winkels maar als ik er binnenga dan kom ik meestal met iets buiten. Zelfs via internet kan ik het shoppen niet laten. Meestal zijn het kleinigheidjes … maar dat maakt het eens zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik doe mee, je hebt er een nieuwe volger bij! Ik ga de Hema niet buiten zonder iets te kopen en tegenwoordig kan ik de leuke stoffenwinkel bij mij in de buurt (Stoffe en Koffe in Schoten) ook niet passeren zonder er iets te kopen....Zou leuk zijn moest je ook eens een kijkje bij mij nemen :-)) Nog fijne feest-en blogdagen! xxx Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest, laat je vooral gaan en laat gerust een reactie achter!